Hytter

Hytter med 5 sengeplasser og to rom

Hyttene har to rom, ett oppholdsrom/ kjøkken, som er utstyrt med salongmøbler, TV, disker /skap, kjøleskap og to kokeplater. Sofa kan brukes slåes ut til dobbelseng. Soverommet i ein av hyttene er det 4 køyesenger og i to av hyttene er det familiekøye med tykke madrasser. To klesskap.

I disse hyttene finner man dyner og puter. Viss ein treng laken, putevar og dynetrekk får ein leie det for kr 50,00 pr. seng. Handdukleie 25,00 pr. stk. I kjøkkenet finn en alt en treng for sjølhushold. Gjestene disponerer sanitæranlegg med klæsvaskemaskin.

Antall slike hytter: 3
Dusj wc er i santærhus.
Pris per natt: kr 525,-

Hytter med 4 sengeplasser og eit rom

Hytta har ett rom, kjøleskap, to kokeplater og 4 køyesenger med tykke madrasser. Det er dyner og puter i hytta.

I kjøkkenet finn en alt en treng for sjølhushold. Kjøleskap og TV. Dynetrekk putevar og laken får en leie for kr. 45,00 pr. seng. Handdukleie 25,00 pr. stk. Klæsvaskemaskin i sanitæranlegg.

Antall slike hytter: 1
Dusj wc er i santærhus.
Pris per natt: kr 420,-

Hytte med 3 senger og dusj wc

Hytta har ett rom med salongmøbler, sovesofa for to og to køyesenger med tykke madrasser. TV, dusj og toalettrom med varmt og kaldt vann.

I sengene er de dyner og puter. Viss ein treng laken, putevar og dynetrekk får ein leie desse for kr 45,00 pr. seng. Handdukleie 25,00 pr. stk. I kjøkkenet finn en alt en treng for sjølhushold med varmt og kaldt vatn, kjøleskap, dobbel kokeplate. Klesvaskemaskin i sanitæranlegg.

Antall slike hytter: 1
Dusj og wc er i hytta.
Pris per natt: kr 595,-

Hytte med 5 senger og dusj wc

Hytta har ett kjøkken /oppholdsrom utstyrt med salongmøbler, sovesofa for to, TV. I kjøkkenet finn en alt en treng for sjølhushold med varmt og kaldt vatn, kjøleskap, dobbel kokeplate. Soverommet er utstyrt med dobbel seng og køye over. 2 klesskap.

I disse hyttene finner man dyner og puter. Viss ein treng laken, putevar og dynetrekk får ein leie disse for kr 45,00 pr. seng. Handdukleie 25,00 pr. stk. Dusj og toalettrom/wc med varmt og kalt vann. Klæsvaskemaskin i sanitæranlegg.

Antall slike hytter: 3
Dusj og wc er i hytta.
Pris per natt: kr 725,-

Hytte med 7 senger og dusj wc

Hytta har ett kjøkken/oppholdsrom utstyrt med salongmøbler, tv og sovesofa for to.
I kjøkkenet finn en alt en treng for sjølhushold med varmt og kaldt vatn, kjøleskap, dobbel kokeplate.
To soverom, kvart med dobbelseng. Klesskap.

I disse hyttene finner man dyner og puter. Viss ein treng laken, putevar og dynetrekk får ein leie dette for kr 45,00 pr seng. Handdukleie 25,00 pr. stk. Dusj og toalettrom/wc med varmt og kaldt vann. Klæsvaskemaskin i sanitæranlegg.

Antall slike hytter: 2
Dusj og wc er i hytta.
Pris per natt: kr 895,-